Mainstreaming Human Rights Into Civilian Crisis Management Missions’ Internal and External Activities: Using a HRBA Approach (DL 3.3.2023)

Etusivu / Vad vi gor / Utbildning / Kurskalender

Kurssin kuvaus

Scuola Superiore Sant Anna hakee osallistujia Mainstreaming Human Rights Into Civilian Crisis Management Missions’ Internal and External Activities: Using a HRBA Approach-kurssille. Kurssi järjestetään EU Civilian Training Initiativen (EUCTI) alla.

Kohdeyleisö

Kurssi on suunnattu parhaillaan siviilikriisinhallintaoperaatioissa ja päämajoissa Human Rights Advisor-tehtävissä palveleville asiantuntijoille.

 

Kurssin järjestämisaika- ja paikka

Kurssi järjestetään Pisassa, Italiassa 27.-29.3.2023.

Kustannukset

CMC ei vastaa osallistujien kurssikustannuksista, vaan matkat, mahdolliset lomapäivät ja muut kulut on sovittava yhteistyössä operaation kanssa.

Kurssihaku

 Lisätietoa kurssista sekä hakeutumisohjeet löydät täältä:  EEAS – Goalkeeper (europa.eu)  Viimeinen hakupäivä on 3.3.2023.

HUOM! CMC Finland ei vastaa osallistujavalinnoista eikä muista kurssiin liittyvistä asioista. Mikäli sinulla on kysyttävää kurssiin liittyen, ole suoraan yhteydessä kurssin järjestäjään Annalisa.Creta@santannapisa.it ja info@eucti.eu.

Leave a Comment

Accessibility