Siviilikriisinhallinta
tehtävät

Etusivu / Kansainvälisiin tehtäviin / Siviilikriisinhallintatehtävät

Avoimet tehtävät

Julkaistu 24.5.2024

YK hakee apulaisasiantuntijaa (JPO) YK-sihteeristöön New Yorkissa, USA:ssa, hakuaika päättyy 16.6.2024

Haku päättyy 16.6.2024

Ulkoministeriö rahoittaa siviilikriisinhallintamäärärahoista suomalaisia asiantuntijoita YK:n apulaisasiantuntijatehtäviin. New Yorkissa, YK-sihteeristössä (United Nations / Department of Peace Operations (DPO), Policy, Evaluation and Training Division (DPET), Policy and Best Practices Service (PBPS), New York), on avoinna apulaisasiantuntijan (JPO) tehtävä (JPO in Policy Planning),Vacancy Announcement # 24P040 Hakuaika tehtävään on 20.5.- 16.6.2024 (6 pm..

Lue lisää

Julkaistu 20.5.2024

OSCE ODIHR – Special Advisor, Director’s Office, haku päättyy 3.6.2024 klo 9.00

Haku päättyy 3.6.2024

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön demokraattisten instituutioiden ja ihmisoikeuksien toimistossa (ODIHR) avoinna olevaan siviilikriisinhallintatehtävään: Special Advisor – palkkaluokka 6 Tehtävän kesto on alustavasti kuusi kuukautta ja sitä on mahdollisuus jatkaa kahteen vuoteen asti. Tehtäväkohtainen palkkaluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (43/2024). Tässä ilmoituksessa esitetty palkkaluokka on alustava arvio, joka voi..

Lue lisää

Julkaistu 15.5.2024

OSCE Central Asia Desk – Policy Support Officer, hakuaika päättyy 27.5.2024 klo 9.00

Haku päättyy 27.5.2024

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön sihteeristössä avoinna olevaan siviilikriisinhallintatehtävään: Policy Support Officer – palkkaluokka 5 Tehtävän palkkaluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Hakuhetkellä voimassa olevat palkkaluokka on listattu asetusmuutokseen (43/2024) Haettavana oleva tehtävä määritellään laissa siviilihenkilöiden osallistumisesta kriisinhallintaan (1287/2004) sihteeristötehtäväksi, joissa toimiville asiantuntijoille voidaan lisäksi maksaa edellä mainitun sisäministeriön..

Lue lisää

Julkaistu 15.5.2024

United Nations Mission in Kosovo (UNMIK), hakuaika päättyy 27.5.2024 klo 9.00

Haku päättyy 27.5.2024

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita UNMIK -operaatiossa avoinna olevaan siviilikriisinhallintatehtävään: Interpol Liaison Officer – palkkaluokka 5a Tehtävän palkkaluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Hakuhetkellä voimassa olevat palkkaluokka on listattu asetusmuutokseen (43/2024). Tässä ilmoituksessa esitetty palkkaluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Palkkaluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava..

Lue lisää

Julkaistu 3.5.2024

YK hakee poliisiasiantuntijaa Police Reform Officer -tehtävään

Haku päättyy 22.5.2024

HUOM! Tämä hakuilmoitus on julkaistu toisen rekrytoivan tahon puolesta. Kriisinhallintakeskuksella ei ole tämän tiedotteen julkaisemisen lisäksi mitään muuta asemaa hakumenettelyssä. YK:n sihteeristö on kutsunut jäsenvaltioita nimeämään poliisiasiantuntijan YK:n avoinna olevaan sopimuspohjaiseen tehtävään UNMISS-operaatiossa: Police Reform Officer, P-3 Tehtävän asemapaikka on Etelä-Sudan. Tehtävän kesto on lähtökohtaisesti kaksi vuotta, jonka jälkeen mahdollinen..

Lue lisää

Julkaistu 3.5.2024

YK hakee poliisiasiantuntijaa Protection of Civilians (PoC) Coordinator -tehtävään

Haku päättyy 22.5.2024

HUOM! Tämä hakuilmoitus on julkaistu toisen rekrytoivan tahon puolesta. Kriisinhallintakeskuksella ei ole tämän tiedotteen julkaisemisen lisäksi mitään muuta asemaa hakumenettelyssä. YK:n sihteeristö on kutsunut jäsenvaltioita nimeämään poliisiasiantuntijan YK:n avoinna olevaan sopimuspohjaiseen tehtävään UNMISS-operaatiossa: Protection of Civilians (PoC) Coordinator, P-4 Tehtävän asemapaikka on Etelä-Sudan. Tehtävien kesto on lähtökohtaisesti kaksi vuotta, jonka..

Lue lisää

Julkaistu 10.4.2024

Delegation of the European Union to Uzbekistan, hakuaika päättyy 25.4.2024 klo 9.00

Haku päättyy 25.4.2024

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EU-delegaatiossa Uzbekistanissa avoinna olevaan siviilikriisinhallintatehtävään: Seconded National Expert covering Counterterrorism/Security Issues – palkkaluokka 6 Tehtävän palkkaluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Hakuhetkellä voimassa olevat palkkaluokat on listattu asetusmuutokseen (43/2024).Tässä ilmoituksessa esitetty palkkaluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Palkkaluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä..

Lue lisää

Julkaistu 8.4.2024

OSCE ODIHR – Special Advisor, Director’s Office, haku päättyy 23.4.2024 klo 9.00

Haku päättyy 23.4.2024

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön demokraattisten instituutioiden ja ihmisoikeuksien toimistossa (ODIHR) avoinna olevaan siviilikriisinhallintatehtävään: Special Advisor – palkkaluokka 6 Tehtävän kesto on alustavasti kuusi kuukautta ja sitä on mahdollisuus jatkaa kahteen vuoteen asti. Tehtäväkohtainen palkkaluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (43/2024). Tässä ilmoituksessa esitetty palkkaluokka on alustava arvio, joka voi..

Lue lisää

Julkaistu 8.4.2024

YK hakee apulaisasiantuntijaa (JPO) YK-sihteeristöön New Yorkissa, USA:ssa, hakuaika päättyy 28.4.2024

Haku päättyy 28.4.2024

HUOM! Tämä hakuilmoitus on julkaistu toisen rekrytoivan tahon puolesta. Kriisinhallintakeskuksella ei ole tämän tiedotteen julkaisemisen lisäksi mitään muuta asemaa hakumenettelyssä Ulkoministeriö rahoittaa siviilikriisinhallintamäärärahoista suomalaisia asiantuntijoita YK:n apulaisasiantuntijatehtäviin.  New Yorkissa, YK-sihteeristössä (United Nations / Office of Disarmament Affairs (ODA), Regional Disarmament Information Outreach Branch), on avoinna apulaisasiantuntijan (JPO) tehtävä (JPO in..

Lue lisää

Julkaistu 22.3.2024

YK hakee poliisiasiantuntijoita YK:n päämajaan New Yorkiin, hakuaika päättyy 23.4.2024

Haku päättyy 23.4.2024

HUOM! Tämä hakuilmoitus on julkaistu toisen rekrytoivan tahon puolesta. Kriisinhallintakeskuksella ei ole tämän tiedotteen julkaisemisen lisäksi mitään muuta asemaa hakumenettelyssä YK:n sihteeristö on kutsunut jäsenvaltioita nimeämään poliisiasiantuntijoita YK:n avoinna oleviin sopimuspohjaisiin tehtäviin YK:n päämajaan: Deputy Police Adviser, D-1 Chief Mission Management and Support Section, P-5 Police Planning Officer, P-4 Police..

Lue lisää

Siviilikriisinhallinta
Tältä sivulta löydät Kriisinhallintakeskuksen kautta haussa olevat avoimet siviilikriisinhallintatehtävät ja tietoa siviilikriisinhallinnan rekrytointiprosessista, tehtäviin hakeutumisesta sekä tietopaketin tehtävissä jo palveleville asiantuntijoille.

Siviilikriisinhallinnan asiantuntijoiden henkilöstöhallintoa hoitavat Kriisinhallintakeskuksen henkilöstö- ja operaatiotukiyksikön henkilöstöasiantuntijat (hr@cmcfinland.fi).

Siviilikriisinhallintaan osallistuminen

Suomi lähettää asiantuntijoita EU:n, YK:n, Etyjin, Naton, Euroopan neuvoston ja muiden kansainvälisten organisaatioiden siviilikriisinhallinnan tarkkailu-, neuvonanto ja koulutustehtäviin. Täältä näet, minne.
Lue lisää [linkki vaalitarkkailukarttaan/vaalitarkkailuun osallistuminen]

Sopivan tehtävän
löytäminen

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa tehtävää? Yksittäinen asiantuntija voi ilmaista kiinnostuksensa hakeutua itselleen soveltuvaan tehtävään verkkosivuillamme olevalla lomakkeella.

Haluatko ajantasaista tietoa avoimista siviilikriisinhallinnan tehtävistä

Tästä linkistä voit tilata sähköpostiisi ilmoitukset verkkosivuillamme julkaistavista avoimista siviilikriisinhallinnan tehtävistämme.

Accessibility