Tutkimus- ja
kehittämistoiminta

Etusivu / Mitä teemme / Tutkimus- ja kehittämistoiminta

Tutkimus kehittämistyön pohjana

Tutkimus ja kehittäminen on yksi CMC Finlandin lakisääteisistä tehtävistä. Toteuttamamme tutkimus on käytännönläheistä ja palvelee Suomen kansallisten kriisinhallintavalmiuksien kehittämistä, esimerkiksi tuottamalla tutkittua tietoa toimintaympäristöstämme ja sen muutoksista. Usein tutkimushankkeemme toteutetaan yhdessä kumppaneiden kanssa, joita voivat olla yliopistot, yritykset, ajatushautomot tai tutkimuslaitokset Suomessa ja ulkomailla.

Kehittämistoiminnassamme seuraamme esimerkiksi sitä, millaisia asiantuntijoita valitsemme koulutuksiimme ja lähetämme kansainvälisiin tehtäviin. Tieto siitä, miten asiantuntijat rekrytoituvat ja rakentavat urapolkujaan tukee meitä tulevien valintojen tekemisessä sekä antaa kansallisille taustaorganisaatioille tietoa, jota he voivat käyttää organisaatioidensa ja henkilöstönsä kehittämisessä.

Tutkimus-, kehittämis- ja tilannekuvayksikkö koordinoi CMC Finlandin sisäistä oppimista, mikä tarkoittaa kaikkien toimintojemme jatkuvaa kehittämistä. Vastaamme myös CMC Finlandin sisäisestä auditoinnista ISO 9001 -standardin mukaisesti ja huolehdimme tämän koulutustoiminnallemme myönnetyn sertifikaatin ylläpidosta vuosittaisten ulkoisten auditointien avulla.

Blogi

Accessibility