European Union Monitoring Mission in Georgia (EUMM Georgia), haku päättyy 1.11.2021 klo 09.00

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EUMM Georgia -operaatiossa avoinna oleviin siviilikriisinhallintatehtäviin:

Deputy Head of Mission (GEO HO 02b) – palkkaluokka 9
Monitor, Zugdidi (GEO ZM 08) – palkkaluokka 4
Monitor, Gori (GEO GM 04) – palkkaluokka 4

Tehtäväkohtainen palkkaluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Tässä ilmoituksessa esitetty palkkaluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Palkkaluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Siviilikriisinhallinnan peruskoulutuksen suorittaminen (ellei hakija ole aiemmin palvellut siviilikriisinhallintalain mukaisessa palvelussuhteessa) katsotaan siviilikriisinhallinnan kenttätehtäviin merkittäväksi eduksi.

EUMM Georgia -operaation tarkkailijatehtäviin asetetaan ehdolle ensisijaisesti hakijoita, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta siviilikriisinhallintatehtävistä. Enimmäispalvelusaika tarkkailijatehtävissä on kaksi vuotta.

Hakijoiden tulee täyttää hakemukset EU:n Goalkeeper -järjestelmässä ja lisäksi on täytettävä oheinen hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 1.11.2021 klo 09:00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet verkkosivujemme hakumenettelyosiossa

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen EU:n ulkosuhdehallintoon. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

* HUOM! Johtuen Goalkeeper-järjestelmässä tapahtuneista viimeaikaisista muutoksista, uusien käyttäjien rekisteröitymisessä järjestelmään on ollut ongelmia. Mikäli sinulla ei ole vielä luotuna omaa käyttäjätiliä Goalkeeperiin, ota yhteyttä Kriisinhallintakeskukseen hr@cmcfinland.fi mahdollisimman nopeasti käyttäjätilin luomiseksi. Tämä on edellytys hakeutumiselle ja tulee hoitaa virka-ajan puitteissa.

Jätä kommentti

Accessibility