European Union Police Mission for the Palestinian Territories (EUPOL COPPS), haku päättyy 13.6.2023 klo 9.00

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EUPOL COPPS -operaatiossa avoinna oleviin siviilikriisinhallintatehtäviin:

Head of Operations (HoM 02b) – palkkaluokka 8
Head of Security Sector Reform Section (SSR 01) – palkkaluokka 7
Senior Police Adviser – Ministerial Strategic and Policy (SSR 03) – palkkaluokka 5
Senior Police Adviser – General Policing (SSR 05) – palkkaluokka 5
Ministerial Legal and Administration Senior Adviser (JUS 08) – palkkaluokka 6

Huomaathan tutustua myös operaation hakijoille asettamiin yleisiin ehtoihin ja vaatimuksiin.

Tehtäväkohtainen palkkaluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (814/2023). Tässä ilmoituksessa esitetty palkkaluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Palkkaluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Siviilikriisinhallinnan peruskoulutuksen suorittaminen (ellei hakija ole aiemmin palvellut siviilikriisinhallintalain mukaisessa palvelussuhteessa) katsotaan siviilikriisinhallinnan kenttätehtäviin merkittäväksi eduksi.

Hakijoiden tulee täyttää hakemukset EU:n Goalkeeper -järjestelmässä ja lisäksi täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 13.6.2023 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet verkkosivujemme hakumenettelyosiossa.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen EU:n ulkosuhdehallintoon ja operaatioon.

Kriisinhallintakeskus voi pyytää lausuntoa valtion palvelussuhteessa olevista tai olleista ehdolle asettavista henkilöistä näiden nuhteettomuuden arvioimiseksi ja varmistuakseen, että tehtävään mahdollisesti nimitettävillä on edellytykset hoitaa tehtävää luotettavasti. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

HUOM. Mikäli sinulla ei ole vielä luotuna omaa käyttäjätiliä Goalkeeperiin, ota yhteyttä Kriisinhallintakeskukseen hr@cmcfinland.fi mahdollisimman nopeasti. Tämä on edellytys hakeutumiselle ja tulee hoitaa virka-ajan puitteissa.

Jätä kommentti

Accessibility