European Union Police Mission for the Palestinian Territories (EUPOL COPPS), haku päättyy 19.12.2022 klo 09.00

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EUPOL COPPS -operaatiossa avoinna oleviin siviilikriisinhallintatehtäviin:

Political Adviser (HOM 09) – palkkaluokka 5a
Deputy Head of Rule of Law Section (ROL 02) – palkkaluokka 6
Police Adviser – Community Policing (PAS 08) – palkkaluokka 5a
Senior Police Adviser – Accountability (PAS 16) – palkkaluokka 5

Tehtäväkohtainen palkkaluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (305/2022). Tässä ilmoituksessa esitetty palkkaluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Palkkaluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Siviilikriisinhallinnan peruskoulutuksen suorittaminen (ellei hakija ole aiemmin palvellut siviilikriisinhallintalain mukaisessa palvelussuhteessa) katsotaan siviilikriisinhallinnan kenttätehtäviin merkittäväksi eduksi.

Hakijoiden tulee täyttää hakemukset EU:n Goalkeeper -järjestelmässä ja lisäksi on täytettävä oheinen hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 19.12.2022 klo 09.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet verkkosivujemme hakumenettelyosiossa

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen EU:n ulkosuhdehallintoon ja operaatioon. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

* HUOM! Mikäli sinulla ei ole vielä luotuna omaa käyttäjätiliä Goalkeeperiin, ota yhteyttä Kriisinhallintakeskukseen hr@cmcfinland.fi mahdollisimman nopeasti käyttäjätilin luomiseksi. Tämä on edellytys hakeutumiselle ja tulee hoitaa virka-ajan puitteissa.

Jätä kommentti

Accessibility