Ajankohtaista

Etusivu / Tietoa meistä / Ajankohtaista

Kriisinhallintakeskus (CMC Finland) rekrytoi vakituista kotimaan henkilöstöä

Kriisinhallintakeskus vastaa suomalaisten asiantuntijoiden kouluttamisesta, rekrytoinnista ja varustamisesta kansainvälisiin siviilikriisinhallinnan tehtäviin, sekä tekee alan tutkimus- ja kehittämistyötä. Haemme joukkomme vahvistukseksi Helsingin toimipisteeseen kahta suunnittelijaa vakituisiin virkoihin 1.1.2021 lukien.

Materiaali- ja logistiikka-alan suunnittelijan vastuulle kuuluvat mm. henkilöstön ja materiaalin varastointi-, kuljetus- sekä hankintajärjestelyt. Suunnittelija pääsee mukaan luomaan ja kehittämään CMC:n varastonhallintajärjestelmää. Työhön sisältyy matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

Tarkempi kuvaus avoinna olevasta tehtävästä, palkkauksesta ja hakumenettelystä löytyy valtiolle.fi-portaalista ID-numerolla 26-998-2020.

Talousalan suunnittelijan työsarkaa ovat mm. taloustiedon seuranta ja analysointi, kustannuslaskenta sekä budjetointi. Suunnittelija myös vastaa ulkopuolisesta rahoituksesta sekä siihen liittyvästä raportoinnista ja analysoinnista johdolle. Tehtävään kuuluu osto- ja kululaskujen asiatarkastusta sekä muita talouden valmistelutehtäviä.

Tarkempi kuvaus tästä tehtävästä, palkkauksesta ja hakumenettelystä löytyy valtiolle.fi-portaalista ID-numerolla 26-1008-2020.

Hakuaika kumpaankin tehtävään päättyy 31.8.2020.

Jätä kommentti

Accessibility