United Nations Assistance Mission in Somalia (UNSOM), haku päättyy 2.2.2023 klo 9.00

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita avoinna olevaan asiantuntijatehtävään UNSOM -operaatioon:

Police Advisor (Police Reform/Legal Expert), Mogadishu – Palkkaluokka 5
Police Adviser (Reform and Restructuring), Hargeisa, Somalimaa – Palkkaluokka 5

Tehtäväkohtainen palkkaluokka perustuu sisäasiainministeriön asetukseen (305/2022). Tässä ilmoituksessa esitetyt palkkaluokat ovat alustavia arvioita, jotka voivat vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Palkkaluokat vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävät on otettava vastaan. UNSOM on korkean riskin alueella toimiva YK-operaatio, jonne tullaan maksamaan asetuksen mukaisen palkan ja olosuhdekorvauksen (15 euroa / vuorokausi) lisäksi täydentävää olosuhdekorvausta (75 euroa / vuorokausi).

Yhdistyneiden kansakuntien tällä hetkellä voimassa oleva lähetettyjä poliisiasiantuntijoita koskeva yläikäraja on 55 vuotta. Tästä syystä ehdokkaaksi ei aseteta kyseisen iän jo saavuttaneita tai henkilöitä, jotka saavuttavat 55 vuoden iän ennen 31.12.2023.

Hakemuksen täyttämisessä pyydetään käyttämään erityistä huolellisuutta ja noudattamaan sihteeristön ohjeistusta, sillä sihteeristö jättää epäselvät ja puutteelliset hakemukset käsittelemättä. Huolellisesti täytetyt hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen hr@cmcfinland.fi ja lisäksi tulee täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 2.2.2023 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet verkkosivujemme hakumenettelyosiossa.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen YK:n sihteeristölle. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Jätä kommentti

Accessibility