European Union CSDP Mission in Mali (EUCAP Sahel Mali), haku päättyy 8.11.2021 klo 9.00

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EUCAP Sahel Mali -operaatiossa avoinna olevaan siviilikriisinhallintatehtävään:

Coordination & Cooperation Officer with MINUSMA (MA 049) – palkkaluokka 4
Trainer on Human Rights and Gender (MA 089) – palkkaluokka 4
Human Rights Adviser (MA 112) – palkkaluokka 5a
Mission Analysis Capability (MAC) Analyst (MA 118) – palkkaluokka 5a
Evaluation Officer (MA 121, MA 122) – palkkaluokka 4
Project Works and Services Officer (MA 128) – palkkaluokka 4

Tehtäväkohtainen palkkaluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Tässä ilmoituksessa esitetty palkkaluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Palkkaluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Enimmäispalvelusaika korkean riskin toimialueelle sijoittuvissa tehtävissä on kaksi vuotta. Siviilikriisinhallinnan peruskoulutuksen suorittaminen (ellei hakija ole aiemmin palvellut siviilikriisinhallintalain mukaisessa palvelussuhteessa) katsotaan siviilikriisinhallinnan kenttätehtäviin merkittäväksi eduksi.

Hakijoiden tulee täyttää hakemukset EU:n Goalkeeper Registrar -järjestelmässä* ja lisäksi on täytettävä hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 8.11.2021 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet verkkosivujemme hakumenettelyosiossa

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen EU:n ulkosuhdehallintoon ja operaatioon. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

* HUOM! Johtuen Goalkeeper Registrar-järjestelmässä tapahtuneista viimeaikaisista muutoksista, uusien käyttäjien rekisteröitymisessä järjestelmään on ollut ongelmia. Mikäli sinulla ei ole vielä luotuna omaa käyttäjätiliä Goalkeeperiin, ota yhteyttä Kriisinhallintakeskukseen hr@cmcfinland.fi mahdollisimman nopeasti käyttäjätilin luomiseksi. Tämä on edellytys hakeutumiselle ja tulee hoitaa virka-ajan puitteissa.

 

Jätä kommentti

Accessibility