Ajankohtaista

Etusivu / Tietoa meistä / Ajankohtaista

Kriisinhallintakeskuksen juhlawebinaari 2.2.

Kriisinhallintakeskus perustettiin viisitoista vuotta sitten tilanteessa, jossa oli aika kääntää katse valtioiden ja valtaapitävien turvallisuudesta kohti ihmistä, inhimillistä turvallisuutta. Viimeaikaiset tapahtumat sekä maailmanpoliittisesti että alueellisesti osoittavat, että siviilikriisinhallinta on tänään vähintään yhtä ajankohtaista ja kaivattua kuin Kriisinhallintakeskuksen perustamisen aikaan.

Toisaalta myös tarve uudistua on ilmeinen. Siviilikriisinhallinnankin on katsottava peiliin siinä, toimimmeko aina ainoalla kestävällä tavalla, tukemalla haurasta valtiota inklusiivisesti, paikallisista lähtökohdista ja paikallisten tarpeiden ohjaamana.

Tulevaisuudessa ilmastonmuutos tulee tuottamaan kiihdyttämään yhteiskunnallista epävakautta alueilla, jotka ovat keskeisiä siviilikriisinhallinnan toimintakenttiä. Nyt on aika miettiä miten vastaamme kriisien ja konfliktien muutokseen.

Juhlaseminaarissamme kuullaan ajankohtaisia näkökulmia kriisinhallinnan ja rauhanrakentamisen menneestä ja tulevasta sekä pohditaan siviilikriisinhallinnan tulevaisuutta mm. inklusiivisen rauhan ja kestävän kehityksen näkökulmista. Webinaari on englanninkielinen, ja sen ohjelma löytyy täältä. 

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta 31.1. mennessä. https://link.webropolsurveys.com/S/76CA57FC0453FF0C

Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ja -ohjeet 24h ennen tapahtuman alkua.

Jätä kommentti

Accessibility