YK hakee apulaisasiantuntijaa (JPO) YK-sihteeristöön New Yorkissa, USA:ssa, hakuaika päättyy 28.4.2024

HUOM! Tämä hakuilmoitus on julkaistu toisen rekrytoivan tahon puolesta. Kriisinhallintakeskuksella ei ole tämän tiedotteen julkaisemisen lisäksi mitään muuta asemaa hakumenettelyssä


Ulkoministeriö rahoittaa siviilikriisinhallintamäärärahoista suomalaisia asiantuntijoita YK:n apulaisasiantuntijatehtäviin. 

New Yorkissa, YK-sihteeristössä (United Nations / Office of Disarmament Affairs (ODA), Regional Disarmament Information Outreach Branch), on avoinna apulaisasiantuntijan (JPO) tehtävä (JPO in Political Affairs), Vacancy Announcement # 24P042. 

Hakuaika tehtävään on 28.3.- 28.4.2024 (6 am New York time) 

Haku tapahtuu alla olevan linkin kautta.

https://jpo.desa.un.org/jpo-vacancies 

YK:n apulaisasiantuntijaohjelmaan (JPO, Junior Professional Officer) voivat hakea korkeintaan 32-vuotiaat (31.12.2024) Suomen kansalaiset. Tehtävissä vaaditaan ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään kahden vuoden relevanttia, tutkinnon jälkeistä työkokemusta, suomen tai ruotsin kielen taitoa sekä erinomaista englannin kielen taitoa ja yleensä myös muuta kielitaitoa. Toimikausi on kaksivuotinen, jolle on mahdollista harkita kolmannen vuoden jatkoa. Short-listalle päässeet kutsutaan omalla kustannuksellaan soveltuvuustesteihin Helsinkiin, minkä jälkeen järjestö tekee lopullisen haastattelun ja valinnan. 

JPO ohjelmasta enemmän; https://um.fi/apulaisasiantuntijaohjelma 

Lisätietoja
May-Len Svenskberg
Rekrytointikoordinaattori
Turvallisuuspolitiikan ja kriisinhallinnan yksikkö
Ulkoministeriö
Puh. +358 295 351 756
may-len.svenskberg@formin.fi
Laivastonkatu 22c
PL176
000023 Valtioneuvosto

Jätä kommentti

Accessibility