Ajankohtaista

Etusivu / Tietoa meistä / Ajankohtaista

Kriisinhallinta NYT -tapahtuma järjestetään 22.5.2024

 

Grafiikka tapahtuman aika ja paikka

 

 

CMC Finland on jälleen mukana järjestämässä Kriisinhallinta NYT -tapahtumaa. Kriisinhallinnan toimijoita ja siitä kiinnostuneita yhteen kokoava tapahtuma järjestetään 22.5.2024 Helsingin Katajanokalla, Wanhassa Satamassa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua kriisinhallintaan ja sen parissa toimiviin valtion, järjestökentän ja yritysmaailman tahoihin, seurata lukuisia ajankohtaisia puheenvuoroja ja paneelikeskusteluja sekä verkostoitua muiden aiheesta kiinnostuneiden kanssa. CMC:n osastolla voit tutustua siviilikriisinhallintaan ja sen tarjoamiin uramahdollisuuksiin sekä tavata CMC:n henkilöstöä ja kentällä työskenteleviä asiantuntijoita.

Tilaisuudessa pohditaan mm. kriisinhallinnan tulevaisuutta kovenevien turvallisuuskäsitysten paineessa, ilmastonmuutoksen ja ympäristökriisien vaikutuksia kriisialueilla sekä millainen merkitys kriisinhallinnalla on eri alueilla. Lisäksi tarjolla on kattavasti tietoa mm. siitä, millaisia kansainvälisiä tehtäviä eri organisaatiot tarjoavat ja miten niihin voi hakeutua.

Tilaisuuden alustavan ohjelman löydät ulkoministeriön verkkosivuilta: https://um.fi/kriha-nyt-2024

Jätä kommentti

Accessibility