European Union Advisory Mission in Iraq, hakuaika päättyy 14.9.2021 klo 9.00

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EUAM Iraq -operaatiossa avoinna oleviin siviilikriisinhallintatehtäviin:

Head of Press and Public Information Office – Spokesperson (IAT 18) – Palkkaluokka 5
Planning and Evaluation Officer (IAT 23) – Palkkaluokka 5a
Senior Strategic Adviser on Counter-Terrorism (MOI, IAO 18) – Palkkaluokka 6
Senior Strategic Adviser on Human Resources Management (IAO 51) – Palkkaluokka 6
Senior Strategic Adviser on SSR Coordination (IAO 91) – Palkkaluokka 6

Tehtäväkohtainen palkkaluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Tässä ilmoituksessa esitetty palkkaluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Palkkaluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Hakijoiden tulee täyttää hakemukset EU:n Goalkeeper -järjestelmässä* ja lisäksi on täytettävä oheinen hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 14.9.2021 klo 09:00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet verkkosivujemme hakumenettelyosiossa

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen EU:n ulkosuhdehallintoon. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

* HUOM! Johtuen Goalkeeper-järjestelmässä tapahtuneista viimeaikaisista muutoksista, uusien käyttäjien rekisteröitymisessä järjestelmään on ollut ongelmia. Mikäli sinulla ei ole vielä luotuna omaa käyttäjätiliä Goalkeeperiin, ota yhteyttä Kriisinhallintakeskukseen hr@cmcfinland.fi mahdollisimman nopeasti käyttäjätilin luomiseksi. Tämä on edellytys hakeutumiselle ja tulee hoitaa virka-ajan puitteissa.

Jätä kommentti

Accessibility