European Union Monitoring Mission in Georgia (EUMM Georgia), haku päättyy 3.3.2021 klo 9.00

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EUMM Georgia -operaatiossa avoinna oleviin siviilikriisinhallintatehtäviin:

Chief of Staff (GEO CS 01) – vaativuusluokka 8
Head of Political, Analysis, Reporting and Communications Department (GEO PD 01) – vaativuusluokka 7
Project Manager, EU Confidence Building Facility (GEO CP 01) – vaativuusluokka 5a
Monitor, Zugdidi (GEO ZM 10) ja Gori (GEO GM 11), tehtävissä aloitus 3.5.2021 – vaativuusluokka 4

Tehtäväkohtainen vaativuusluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Tässä ilmoituksessa esitetty vaativuusluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Vaativuusluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

EUMM Georgia -operaation tarkkailijatehtäviin asetetaan ehdolle ensisijaisesti hakijoita, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta siviilikriisinhallintatehtävistä. Enimmäispalvelusaika tarkkailijatehtävissä on kaksi vuotta.

Hakijoiden tulee täyttää hakemukset EU:n Goalkeeper -järjestelmässä (ohje) ja lisäksi täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 3.3.2021 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet verkkosivujemme hakumenettelyosiossa.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen ulkoministeriöön, EU:n ulkosuhdehallintoon ja EUMM Georgia operaatioon. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Jätä kommentti

Accessibility