European Union Advisory Mission for Civilian Security Sector Reform Ukraine (EUAM Ukraine), hakuaika päättyy 7.10.2022 klo 9.00

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EUAM Ukraine -operaatiossa avoinna oleviin siviilikriisinhallintatehtäviin:

Head of Rule of Law Component (UAO 090) – Palkkaluokka 7
Head of Police Unit (UAO 061) – Palkkaluokka 6
Senior Adviser on Organized Crime (UAO 110) – Palkkaluokka 5
Senior Reporting Officer (UAC 034) – Palkkaluokka 5a

Tehtäväkohtainen palkkaluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Tässä ilmoituksessa esitetty palkkaluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Palkkaluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Hakijoiden tulee täyttää hakemukset EU:n Goalkeeper -järjestelmässä * ja lisäksi täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 7.10.2022 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet verkkosivujemme hakumenettelyosiossa.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen EU:n ulkosuhdehallintoon ja operaatioon. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

*HUOM. Mikäli sinulla ei ole vielä luotuna omaa käyttäjätiliä Goalkeeperiin, ota yhteyttä Kriisinhallintakeskukseen hr@cmcfinland.fi mahdollisimman nopeasti. Tämä on edellytys hakeutumiselle ja tulee hoitaa virka-ajan puitteissa.

Jätä kommentti

Accessibility